Getuigenis


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Marijke geeft regelmatig haar getuigenis tijdens bijvoorbeeld een kerkdienst, een bijbelstudie of vrouwenvereniging.
Haar getuigenis wordt ondersteund met foto- en filmmateriaal d.m.v. een beamer.

‘Marijke, God heeft een beter plan!’

Het zijn de eerste woorden die de evangelist tegen mij, Marijke Brinkhuis, sprak vlak voordat hij met mij ging bidden voor genezing. Ik zat in de rolstoel en was ongeneeslijk ziek. Spierreuma en vele andere kwalen maakten dat ik bijna niets meer kon doen. Er zat geen kracht meer in mijn lichaam. En God deed een wonder. Ik kon opstaan uit de rolstoel en lopen. God maakte mij helemaal gezond.  

Getuigenis, ook bij u?
Wij geven regelmatig ons getuigenis tijdens een kerkdienst, op een bijbelkring, gemeenteavond, vrouwenochtend, vrouwenvereniging en Alpha-cursus. Het getuigenis duurt circa drie kwartier en wordt ondersteund met foto- en filmmateriaal d.m.v. een beamer. Als wij tijdens een kerkdienst ons getuigenis vertellen, gebeurt het regelmatig dat wij gevraagd worden om daarna voor de zieken te bidden.

Getuigenis van Gods liefde en genezingskracht voor vandaag
Een heel bijzondere boodschap van hoop en bemoediging voor iedereen die dit hoort. Als u ons wilt uitnodigen of als u informatie wilt, neem dan contact met ons op via de e-mail, zie daarvoor het menu-onderdeel 'Contact'.

 
Marijke getuigt in Dokkum van haar genezing 

Agenda


De Bijbel bevat een geweldige boodschap voor de hele wereld: Het Evangelie van Gods genade.
Je bent van harte uitgenodigd om in een van de diensten van de Jong en Vrij gemeente hierover te horen.
Ben je ziek of heb je een andere nood: tijdens de diensten bij Jong en Vrij (Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Groningen, Hellevoetsluis, Rotterdam en Sliedrecht) is er altijd gelegenheid om voor je te laten bidden.
Van harte welkom!
Voor locaties en tijden zie: agenda

» Volledige agenda