Ida de Jager uit Sliedrecht vertelt over haar genezing

Ik ben Ida de Jager. Ik heb een ziekbed van twintig jaar achter de rug waarvan ruim veertien jaar op bed. Na de laatste bevalling is bij mij bekkeninstabiliteit geconstateerd. Ik moest in een hangmat liggen, om mijn bekken weer goed te krijgen. In totaal ben ik vier keer aan mijn bekken geopereerd en bij de laatste operatie zijn er twee schroeven in mijn zenuwbundel terecht gekomen. Door de bekkenoperaties kreeg ik posttraumatische dystrofie in mijn beide benen en bekken, en door een infuusnaald ook nog in mijn linkerhand. In 2005 kreeg ik een CVA en was ik links verlamd.
Lopen kon ik niet meer, ik kon net de transfers maken van mijn bed naar de stoel. Ik kon maximaal twintig minuten zitten per dag.

Oproep met gevolgen
Een mevrouw van onze gemeente had in de Visie een oproepje geplaatst om mij een kaartje te sturen; ik lag toen ook in het gips.
Heel veel lieve reacties hebben wij daarop gehad en bij die kaarten zaten ook twee boekjes over de genezingsdienst in Leiderdorp. Ik heb die boekjes gelezen maar dacht dat is niets voor mij...

ida de jagerDaarna kreeg ik een boekje van mijn vriendin van de Levensstroom in Leiderdorp. Toen liet het me niet meer los, kon dit ook voor mij, maar ik ben van een andere gemeente. Als God me wilde genezen kon dit toch ook thuis?
Ik had het erover met mijn huishoudelijke hulp, ik vertelde haar over gebedsgenezing en dat ik daar heel veel vragen over had.
Zij zei me: 'Nu we het er toch over hebben, weet je dat Janneke Vlot is genezen!' Vijftien jaar geleden had ik met Janneke in het ziekenhuis gelegen, dus ik wist dat zij ook van een andere gemeente was, wat ben ik blij voor haar!
's Nachts kon ik niet meer slapen, elke keer kwam ik in gebed weer in Leiderdorp uit, en ik kon pas slapen als ik zei: 'goed ik ga wel naar de eerste genezingdienst.' Maar overdag zei ik: 'Nee hoor ik ga niet, als God me wil genezen dan kan dat ook thuis.' Maar rust had ik niet.
Dit ging zo een paar nachten door die zondag in maart; weer had ik gezegd ik ga niet. Maar toen kwam mijn vriendin: 'Ida er is vanavond een genezingsdienst, ga je mee?' En weer was mijn antwoord: 'Nee, ik ga niet mee.' Mijn vriendin ging weer naar huis, en ik had het er met mijn man over dat dit gewoon geen toeval meer kon zijn! Dit was God die ons riep! Ik heb mijn vriendin gebeld en gezegd wij gaan mee! Toen pas kwam er rust in mij.
                                                                                    
Niet aan de kant blijven
Om 20.30 uur waren wij in Leiderdorp en we werden warm welkom geheten. Wat een sfeer daar, hier was de Heilige Geest aanwezig!
Daar in Leiderdorp heb ik nog een keer aan God gevraagd: 'Is dit echt wat U wilt?' Ik kreeg als antwoord: 'Kom want in Mijn Naam zul jij genezing ontvangen!' Dan kun je toch niet aan de kant blijven zitten?
Op een gegeven moment vroeg Jan Zijlstra, die ik verder de spreker zal noemen, degene te komen die er voor het eerst waren en genezing wilden ontvangen. Wij zijn toen in de rij gaan staan en we zagen zeer wonderlijke dingen gebeuren.
Toen ik eindelijk in de rolstoel op het podium stond, vroeg de spreker wie ik was en van welk filiaal van God we waren en wat ik mankeerde.
En de belangrijkste vraag of ik geloofde dat Jezus me genezen kon. 'Ja,' was mijn antwoord, 'want God is zo ontzettend groot en goed, dat kan Hij.'
In Jezus naam heb ik toen een nieuw bekken gekregen en de pijn vloeide uit mijn lichaam, en het werd heerlijk warm.
'Geweldig', riep ik. De spreker vroeg toen nog welk been pijn deed en ik heb toen mijn pijnlijkste been opgenoemd, en ook daar ging de pijn weg. Het werd heerlijk warm. 'Geweldig!' was mijn reactie hier op!
De spreker zei: 'Oh Ida, het wordt nog veel geweldiger. Ik zeg je in de Naam van Jezus sta op en loop!'
En daar aan de hand van de spreker liep ik op het podium een paar keer heen en weer, onze Hemelse Vader prijzende, die dit voor mij en ons gedaan heeft.  
Ik ben mijn man in de armen gevlogen, heb gehuild van blijdschap.
We hebben iedereen gemaild, gebeld, over wat God voor ons gedaan heeft. Wat een wonder!

Prijst Zijn Naam!

Het gaat nog steeds geweldig! Ik zit zondag in de kerk, kan heel goed lopen en heel goed zitten.
Ik kon weer mee aan tafel eten, weer bij mijn man slapen en het bed wat ruim veertien jaar in de huiskamer heeft gestaan kon weg!
Mezelf aankleden en douchen en alles wat ik doe ervaar ik als een wonder!

hans en ida     
Jan en Ida de Jager.                            Ida en Marijke, beide opgestaan uit de rolstoel.

Wat een geweldig wonder!
Wat een geweldige God!
Prijs de Heer die ALLES wel maakte! « Terug naar Getuigenissen

Nieuws

Al weer 13 jaar geleden...!!

Het is vandaag, 14 september, precies 13 jaar geleden dat ik door Jezus ben genezen!

» Lees verder

Geplaatst op 14-09-2016


Nieuw: E-book van Marijke

Het boek over de genezing van Marijke is omgezet naar een E-book! Zo vlak voor de vakantie een mooie gelegenheid om het digitaal mee te kunnen nemen.

» Lees verder

Geplaatst op 02-07-2016


Because He loves you!

Prachtige woorden van Graham Cooke over Jezus.

Bekijke de video via deze link

 

» Lees verder

Geplaatst op 21-02-2016