Getuigenissen

Intimiteit brengt heling

Life Topic van Jong en Vrij met Debbie Kaak over hoe ze werd genezen van een ernstige ziekte.

In haar ziekteproces vond ze intimiteit met de Vader door meditatie en muziek. En door die intimiteit ontving ze oprechte blijdschap en dankbaarheid, zelfs in de donkerste tijden.

 

» Lees verder

Grace stories - God verandert je leven

Ooit gedacht dat God dood was of geen interesse heeft in jou?
Hier vind je 'grace stories' die een ander verhaal vertellen. Het verhaal van een levende God, die niet ver weg en onbewogen is. 
Een God die van jou houdt en die niets liever wil dan dat je Hem als Redder in jouw situatie ontmoet.

» Lees verder

Marco van de Glind; van alcohol- en drugsverslaafde tot preventiemedewerker

"God, als U bestaat, help me dan uit deze hel. Ik zie het niet meer zitten. Help me alstublieft, anders maak ik mezelf van kant."
Enkele minuten na deze noodkreet ging de bel..........

Mag ik me even voorstellen. Ik ben Marco van de Glind, geboren en getogen in Barneveld, een rasechte Barnevelder dus.
Mijn jeugd verliep niet echt vlekkeloos. Het was thuis bijna altijd 'oorlog'. De stap om te gaan drinken was voor mij daarom niet groot met als gevolg dat ik op m'n dertiende vaak stomdronken was. In mijn leven ging er toen een hoop mis. Ik werd er wanhopig van. Ik ging mijn heil zoeken in een coffeeshop die 200 meter van mijn school stond.

» Lees verder

Bert Marinus: genezen van de ziekte van Lyme

De ziekte van Lyme deed de deur dicht voor de toekomstplannen van het pasgetrouwde stel Bert en Margriet. Maar ze gingen hun weg met God en bleven op Hem vertrouwen, dat Hij hun paden recht zou maken (Spreuken 3: 5-6). Op hun eigen inzicht konden ze niet vertrouwen, want het zag er niet best uit met de gezondheid van Bert.

Na het grote wonder getuigen ze, dat ook al gaan deuren dicht, God vensters naar een nieuwe toekomst opent.God leidt hen door een moeilijke tijd heen.

Er was geen wolkje aan de lucht voor een gelukkige toekomst van Bert en Margriet. Ze hadden voor elkaar gekozen en zouden in december 2004 gaan trouwen. Allebei kenden ze de Heer, en Hij had voor hen voorzien in een mooie huuretage in het centrum van Drachten.

Bert was in 2003 begonnen met de opleiding tot marechaussee. Best een zware opleiding; regelmatig moest hij een week op bivak, met veel hardlooptraining. In het najaar van 2004 kreeg Bert na een week bivak, dove en tintelende tenen. Eerst dacht hij dat het door de (dienstkistjes) kwam.

» Lees verder

Gods Wonder voor Mariet Janissen

Mariet Janissen uit het het Limburgse Geleen had de afschuwelijke spierziekte ALS. Een aandoening waarbij de zenuwcellen, die spieren aansturen, worden aangetast. Hierdoor vallen steeds meer spierfuncties uit. Op den duur worden alle spieren aangetast en uiteindelijk leidt ALS tot de dood.

Maar voor Mariet Janissen gebeurde het  grote wonder in de genezingsdienst op 27 maart 2009 in het MECC te Maastricht. Zij werd wonderbaarlijk door de kracht van Jezus genezen.

In het begin van 2003 kreeg Mariet last van haar rug, maar ze schonk er niet veel aandacht aan. Toen de pijn erger werd en ze daarbij ook slechter ging lopen, bracht ze een bezoekje aan de huisarts. Deze stuurde haar door naar het ziekenhuis. Ze kwam bij een neuroloog terecht en er werd een scan gemaakt waarbij zichtbaar werd dat er een groot aantal witte plekjes op de hersens zat. De situatie werd steeds slechter. Ze begon met haar ene been te trekken. Er kwam een rollator, die al snel vervangen werd door een rolstoel.

» Lees verder

Jacolien Bakker: genezen van doofheid en blindheid

0p 19 september 2010 ben ik samen met mijn oma en mijn moeder naar de genezingsdienst van de Levensstroom in Biddinghuizen geweest.

Eerst vond ik het wel raar in de dienst, want dit zijn wij niet gewend bij onze kerk, maar even later voelde ik mij er helemaal thuis. Toen meneer Zijlstra vroeg of je tot God wou komen staken ik, mijn oma en mijn moeder onze handen op.

Toen zei meneer Zijlstra: 'Kom naar voren als je Jezus wilt ontvangen en je zonden wilt belijden. We zijn naar voren gaan en hebben we gevraagd of Jezus in ons hart wilde komen. Ik had toen al het gevoel: God is in mij, want ik voelde me toen al zo warm.

» Lees verder

Ida de Jager uit Sliedrecht vertelt over haar genezing

Ik ben Ida de Jager. Ik heb een ziekbed van twintig jaar achter de rug waarvan ruim veertien jaar op bed. Na de laatste bevalling is bij mij bekkeninstabiliteit geconstateerd. Ik moest in een hangmat liggen, om mijn bekken weer goed te krijgen. In totaal ben ik vier keer aan mijn bekken geopereerd en bij de laatste operatie zijn er twee schroeven in mijn zenuwbundel terecht gekomen. Door de bekkenoperaties kreeg ik posttraumatische dystrofie in mijn beide benen en bekken, en door een infuusnaald ook nog in mijn linkerhand. In 2005 kreeg ik een CVA en was ik links verlamd.
Lopen kon ik niet meer, ik kon net de transfers maken van mijn bed naar de stoel. Ik kon maximaal twintig minuten zitten per dag.

» Lees verder

Lisa Finnema: Na 4 jaar ziekte ben ik genezen!

lisaRuim een jaar na de geboorte van onze zoon Lukas in januari 2004 werd ik opnieuw zwanger. Deze zwangerschap in tegenstelling tot de eerste was erg zwaar en vergde veel aanpassing van mij en mijn gezin. Ik kampte met veel pijn, veelvuldig bloedverlies, spoedopnames in het ziekenhuis door een verzakking en bekkenpijn. Ik kwam in de ziektewet, zat in een rolstoel en liep met krukken. In die periode heb ik veel artsen en fysiotherapeuten bezocht. Het is een loodzware periode in mijn leven geweest. Pijn bij alles wat je doet, het bloedverlies, de onrust en het gevoel je baby vroegtijdig te verliezen hebben diepe sporen nagelaten. Elke week dat de zwangerschap vorderde was een opluchting. Gelukkig werd op 24 juni 2006 (na 40 weken zwangerschap) onze dochter Josephine geboren. Een heerlijke gezonde baby! Wij hebben Gods nabijheid in de zwangerschap van zeer nabij mogen meemaken. God liet ons niet alleen, ieder moment was Hij bij ons, met Zijn armen om ons heen.

» Lees verder

Daniel Peulen had nog maar een half jaar te leven

daniel1Het hart van Daniël Peulen zou het niet lang meer volhouden volgens de artsen. Na een aantal hartinfarcten was Daniël opgegeven. Maar Jezus gaf hem een nieuw en sterk hart. De artsen hebben verklaard dat hij helemaal gezond is.

In 1994 werd Daniël Peulen getroffen door een hartinfarct. Hij moest een bypassoperatie ondergaan en kreeg vijf omleidingen. Daarna was alles weer perfect, zeiden de artsen. Daniël pakte zijn oude leven weer op en ging weer aan het werk. Totdat hij ruim 3 jaar later enkele kleine infarcten kreeg aan de achterzijde van zijn hart. Dat is moeilijk te opereren en bovendien gaven de artsen hem maar een kleine kans een dergelijk ingreep te overleven.

» Lees verder

Janine Lemans: genezen uit de hel van bordeline

janineIk kan me herinneren, dat ik me altijd al anders voelde dan anderen. In de basis-schoolperiode huilde ik veel en voelde ik me altijd overal buiten staan. Ik werd gepest en zowel geestelijk als lichamelijk vernederd. In die tijd besloot ik mezelf voorgoed weg te cijferen. Wegcijferen, wat uiteindelijk betekende dat ik ging verlangen naar de dood. Van binnen schreeuwde ik om aandacht en liefde, maar tegelijkertijd had ik de deuren van mijn hart dichtgedaan zodat niemand de mogelijkheid meer had om binnen te komen. Ik creëerde mijn eigen wereld. Een wereld vol zelfhaat, afwijzing en eisen waaraan ik moest voldoen. Ik begon met het pijnigen van mezelf. Pijn was namelijk het ultieme middel om mezelf te straffen. En in mijn wereldje was er altijd wel een reden te bedenken waarom ik mezelf kon straffen.

» Lees verder

Henk Hofman: genezen van fibromyalgie, dystrofie en ME

Henk Hofman was nog maar nauwelijks uit het diepe dal van jarenlang zwaar overspannen zijn opgekrabbeld, waar hij sinds 1989 in terecht was gekomen, of een nieuwe rampspoed kondigde zich aan. Het is januari 1995 als hij ernstige nekproblemen krijgt. Dat was het begin van een elf jaar lange lijdensweg. Vanaf dat moment liep Henk van het ene naar het andere ziekenhuis. En vanaf mei 2001 moest hij op krukken lopen. Men had hem al voorgehouden dat hij in de toekomst in een rolstoel terecht zou komen.
Het zou nog tot 26 maart 2006 duren tot zijn wonderbaarlijke genezing, dat hij zijn krukken in de afvalbak in De Meenthe in Steenwijk gooide en het uitriep: Nu ben ik genezen!

» Lees verder

Janneke Vlot: wonderbaarlijke genezing

Na 17 jaar lijden stond Janneke Vlot op uit haar rolstoel en liep. ‘Ongelooflijk,’ luidt de letterlijke reactie van het Erasmus Medisch Centrum, waar ze patient was. Lees het artikel van het Algemeen Dagblad van 26 maart 2007.

» Lees verder

Nieuws

Al weer 13 jaar geleden...!!

Het is vandaag, 14 september, precies 13 jaar geleden dat ik door Jezus ben genezen!

» Lees verder

Geplaatst op 14-09-2016


Nieuw: E-book van Marijke

Het boek over de genezing van Marijke is omgezet naar een E-book! Zo vlak voor de vakantie een mooie gelegenheid om het digitaal mee te kunnen nemen.

» Lees verder

Geplaatst op 02-07-2016


Because He loves you!

Prachtige woorden van Graham Cooke over Jezus.

Bekijke de video via deze link

 

» Lees verder

Geplaatst op 21-02-2016