Wilt u Marijke's boek bestellen?


'Marijke... God heeft een beter plan!'

Dit zijn de woorden die uitgesproken werden toen er voor Marijke werd gebeden voor genezing.

Het boek 'Marijke... God heeft een beter plan!' is een indrukwekkend levensverhaal. In deze autobiografie vertelt Marijke over haar geloof, haar gezin, ziekte, wanhoop, genezing en een nieuw leven. Tussen de eerste ziekteverschijnselen en invaliditeit ligt een periode van meer dan 20 jaar. Marijke beschrijft hoe zij steeds verder invalideerd en welke invloed dat heeft in haar opgroeiende gezin met vijf kinderen. Het proces naar genezing, de strijd die daaraan vooraf ging en hoe God ingreep in haar leven en dat van haar gezin, familie en omgeving wordt persoonlijk en eerlijk beschreven. Een getuigenis dat God ook vandaag Zijn liefde en genade wil uitstorten.

Voor bestellen:
Boek € 8,50 (incl. verzendkosten) over op NL35 ABNA 0469 9593 04 en vermeld svp in de omschrijving je adres. Je krijgt het boek dan thuisgestuurd.

NU OOK ALS E-BOOK!
Het boek is omgezet naar een E-book! Zo vlak voor de vakantie een mooie gelegenheid om het digitaal mee te kunnen nemen.
Als je het e-book wilt ontvangen boek dan € 1,95 over naar NL35 ABNA 0469 9593 04 t.n.v. J.G.Brinkhuis onder vermelding van je e-mailadres. Wij e-mailen je het boek in epub formaat.

Agenda


De Bijbel bevat een geweldige boodschap voor de hele wereld: Het Evangelie van Gods genade.
Je bent van harte uitgenodigd om in een van de diensten van de Jong en Vrij gemeente hierover te horen.
Ben je ziek of heb je een andere nood: tijdens de diensten bij Jong en Vrij (Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Groningen, Hellevoetsluis, Rotterdam en Sliedrecht) is er altijd gelegenheid om voor je te laten bidden.
Van harte welkom!
Voor locaties en tijden zie: agenda

» Volledige agenda